Haastattelussa kesätyöntekijät Monna ja Mathias

Kesätyöntekijät ovat saaneet urakkansa päätökseen

Boco IP:n seitsemästä kesätyöntekijästä viimeiset kaksi Monna ja Mathias ovat viimeistä viikkoa ennen koulujen alkua meillä töissä. Monna kertoi viikkojen kuulumisista seuraavasti:

”Olen ollut kesätyöharjoittelussa Boco IP:llä kahden viikon ajan heinä-elokuun vaihteessa. Tämä on ollut minun ensimmäinen kesäni töissä Boco IP:llä sekä ensimmäinen kesätyöni. Minut on otettu hyvin vastaan ja töitä on riittänyt heti alusta loppuun saakka. Olen pääosin tyhjentänyt ja skannannut vanhoja mappeja sähköiseen muotoon. Boco IP:n on kuulemani mukaan tarkoitus olla joskus tulevaisuudessa paperiton toimisto. Heillä on siihen kuitenkin vielä pitkä matka, sillä mappeja riittää vielä monta hyllyköllistä. Olen myös lajitellut tyhjiä mappeja säilytettäviin ja pois heitettäviin sekä yrittänyt saada mapeista tulleet muovitaskut mahtumaan hyllyyn. Työtehtävät ovat olleet helppoja sekä nopeasti hoituvia. Skannaamista on ollut niin paljon, että skannerikin on meinannut välillä väsyä. Myöskään paperihaavoilta tai kuivilta käsiltä ei ole voinut välttyä. Jaksamista on auttanut hyvä lounas ja kahvitauot. Viimeisinä päivinä niitit ovat lähteneet skannattavista papereista kuin itsestään ja paperit vain lentäneet skanneriin. Erityisen mielenkiintoista on ollut nähdä, miten upeat tilat ja monimutkaisen hieno kahvikone Bocolla on asiakkaita varten. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen kesätyöharjoitteluni Boco IP:llä on ollut oikein opettavainen ja rento.”

Jälleen kerran voimme Bocolaisina olla ylpeitä miten ahkeria ja huippu kesätyöntekijöitä olemme saaneet näille viimeisillekin viikoille.

Lämmin kiitos ja ensi kesänä nähdään!

Muistilista

  • Palvelut

    • Henkilöt